media artes

blomdahlstudion och x-scenen

X-scenen och Blomdahlstudion finns i Italienska Palatset på Sigfridsområdet i Växjö. Det är en plats där Media Artes medlemmar träffas, arbetar och umgås. Här har vi workshops, föreläsningar... dit alla är välkomna. Vi i föreningen anser att själva mötesplatsen är det viktiga - det är genom möten mellan människor som vår verksamhet kan utvecklas.

Blomdahlstudion

I studion finns utrustning för att förverkliga sina musikaliska idéer. Det är en produktionsstudio med inriktning mot elektroakustisk musik med allt vad det innebär. I studion finns möjlighet för surround- mixning med ett 5.1 system och enklare masteringsarbete

X-Scen

Vi har en lokal som vi kallar för x- scenen. x står för experiment och en av tankarna med scenen är just att på ett enkelt sätt kunna prova sina idéer och experimentera på en riktig scen. I lokalen finns ett surround-system så det finns bra möjligheter att testa musiken man har producerat i studion på x- scenen. Lokalen passar också bra till föreläsningar, workshops och annan pedagogisk verksamhet.

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta studio- och
scenansvarig Jan Carleklev eller Hans Parment