media artes

kalender

Halo

Växjö Konsthall den 15 Mars 2020 kl. 16:00

Mats Lindström arbetar mest med liveelektronik det vill säga verk där han befinner sig på scenen både i egenskap av tonsättare och exekutör. // Sören Runolf spelar live-elektronik.- gör ljud och musik - improviserad och komponerad.
- fri entre -

j

Mats har arbetat med konsertframföranden, musik för stumfilm, ljudinstallationer, performance och bildspel. Han har gjort musik till teater av Tom Blokdijk och Jan Käll men mest har Mats jobbat med musik till dans. I flera föreställningar med dansgruppen Räserbyrån (Katarina Eriksson, Håkan Mayer, Per Sacklén) och med Anna Koch. Mats är även chef för EMS (ElektronMusikStudion)
== ==
Sören har sedan 70-talet spelat piano, cello, elgitarr och live-elektronik i Lokomotiv Konkret och många andra grupper som rör sig i gränslandet mellan fri improvisation, experimentell rock och elektroakustisk musik, bla. med Sten Sandell, Mats Lindström, Johannes Bergmark, JGS, Barsebäck, Fire! Orchestra, GLO och i VFO - Välfärdsorkestern med Lise-Lotte Norelius. Han samarbetar ofta med artister inom andra konstformer och är medlem i föreningarna Fylkingen, VEMS och FRIM.
Konserten görs i samarbete med Musik i Syd